Tuotekehitys ja laatu

Tikka Spikes on kansainvälisesti arvostettu rengasnastojen tuotekehityksen edelläkävijä keskellä maailman vaativinta testilaboratoriota.

Ota yhteyttä

Jatkuvasti parempaa jälkeä

Tikka Spikes tekee jatkuvaa työtä kehittääkseen markkinoille entistä turvallisempia, kestävämpiä ja ympäristöystävällisempiä nastaratkaisuja. Tuotesuunnittelumme lähtökohtana on joka tilanteessa hallittu ja miellyttävä ajoelämys.

Valvomme tuotteidemme laatua tarkasti. Varmistamme aina sekä raaka-aineiden että valmiiden tuote-erien laadun laboratoriossa ennen tuotteiden toimittamista asiakkaalle.

Lue lisää Tikka Spikesin testiprosesseista »

Paras ja joustavin kumppani nastanvalmistukseen

Vuosikymmenten kokemus maailman johtavien rengastehtaiden kanssa yhdessä tehdystä kehitystyöstä on hionut prosessimme tehokkaimmilleen. Tuotekehittäjiemme ammattitaito sekä paras ajanmukainen kalusto takaavat erinomaisen lopputuloksen.

Tikka Spikesillä on ainutlaatuista tietotaitoa nastan toiminnallisuudesta vaativissa talviolosuhteissa. Hallinnoimme koko tuotantoketjua suunnittelusta valmistukseen, ja se tekee meistä joustavan yhteistyökumppanin vaativimpiinkin projekteihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »