Continental myy Tikka Spikes Oy:n toimivalle johdolle. Lue englanninkielinen tiedote

Two employees at the factory

Liity ammattilaisten joukkoon

Haluatko kehittää ammattitaitoasi yhteen hiileen puhaltavassa porukassa? Meillä on töitä paitsi metallialan, myös talouden, tuotekehityksen, logistiikan ja monen muun alan ammattilaisille.

Monipuolisia työtehtäviä

Meillä tarvitaan kaikenlaisia osaajia tekniikasta talouteen ja henkilöstöhallintoon. Tarvittaessa koulutamme tuotannon työntekijät itse, joten metallialan koulutus tai kokemus ei ole välttämätön, mutta hyvää motivaatiota arvostamme. Tuotantotehtävissä vaaditaan suomen kielen taitoa, mutta toimihenkilötehtävissä tulee toimeen englannilla. Yli 40 prosenttia työntekijöistämme on naisia. Haluammekin että joukkomme on mahdollisimman monipuolinen.

Tule sellaisena kuin olet

Tuotannossa tehdään erilaisia vuoroja pelkästä päivävuorosta katkeamattomaan viisivuorotyöhön. Toimihenkilöt voivat tehdä osittain etätöitä ja käyttää tuntipankin suomia joustoja. Tehtaallemme Tikkakoskelle on hyvät yhteydet julkisilla liikennevälineillä esimerkiksi Jyväskylästä. Omalla autollaan kulkeville tarjoamme maksuttomat, lämmitetyt autopaikat, tarvittaessa myöskin sähköauton latauspaikan.

Työsuhde-etuja:

 • Liikunta- ja kulttuurietu
 • Hierontaetu
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • Ilmaiset autopaikat sähkötolpalla
 • Lounasetu
 • Ilmaislippuja teatteriin ja urheilutapahtumiin
 • Mahdollisuus käyttää 2 työpäivää kuukaudessa opiskeluun
 • Työterveyshuolto (myös psykologi ja fysioterapia)

Rauli Koivula

Rauli Koivula tuli Tikka Spikesille töihin tuotantoon 2016, mutta siirtyi 2017 lähettämöön. Koivulan mielestä Tikka Spikesin työyhteisö on mukava, apua saa aina pyytäessä ja asioita kehitetään yhdessä eteenpäin. Tulevaisuudessa Koivula haluaa kehittää ammattitaitoaan ja Tikka Spikes antaa siihen hyvät mahdollisuudet.

Tomi Pirttimäki

Tomi Pirttimäki on jo neljännen polven tikkalainen. Isoisoisä sekatyömies Aleksi Pirttimäki teki työkeikkoja Tikkakosken tehtaalle 1920-luvulla. Isoisä teknikko Toivo Pirttimäki puolestaan suunnitteli 1940-1980 -luvuilla tuotannossa olleita aseita ja ompelukoneita. Isä Simo Pirttimäki työskenteli Tikalla 1980-2015 ensin työnjohtajana ja lopulta toimitusjohtajana. Tomi Pirttimäki aloitti kesätyöt tehtaalla 2000-luvun alussa ja työskentelee nykyisin tuotekehitysinsinöörinä. Tikka Spikes on ollut perinteisesti haluttu työpaikka ja työurat ovat olleet pitkiä.

Tomi Pirttimäki

Aki Kuitunen

Aki Kuitunen johtaa Tikka Spikesillä viiden hengen kunnossapito-osastoa. Hän aloitti alunperin Tikalla kesätöissä 2008. Insinööriopintojen jälkeen hän on toiminut nykyisessä tehtävässään vuodesta 2015. Kuitusen mielestä parasta työssä on se, kun oppii jotain uutta ja kehittyy ammattilaisena. Tulevaisuudessa Kuitunen aikoo opiskella kauppatieteitä ja saada sen myötä mahdollisuuden siirtyä vastuullisempiin tehtäviin. Kuitunen suosittelee metalliteollisuutta työpaikkana sen monipuolisuuden vuoksi.

Lähetä avoin hakemus

Jätä viesti ja otamme sinuun yhteyttä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 100 MB.
  Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Lähetä avoin hakemus

  Anne Mustamäki

  Anne Mustamäki

  Financial and HR Manager

  Siirry takaisin sivun alkuun