Tikka Spikes – Maailman vanhin ja yksi suurimpia rengasnastojen valmistaja

Tikka Spikes aloitti nastojen valmistamisen autonrenkaita varten 1959, ensimmäisenä maailmassa. Yli 60 vuodessa olemme kasvaneet yhdeksi maailman suurimmista rengasnastojen valmistajista.

Rengasnastojen koko valmistusketju omissa käsissä

Tikka Spikes on maailman suurimpia ja vanhin rengasnastojen valmistaja. Tikka Spikesin liiketoiminnan ytimessä ovat laatu, luottamus ja liikenneturvallisuus.

Meillä on koko tuotantoketju omissa käsissämme suunnittelusta tyyppihyväksyntään, työkaluvalmistukseen ja sarjatuotantoon asti. Näin voimme seistä tuotteidemme takana sataprosenttisesti.

Tikka Spikes on kotimainen yhtiö, jonka omistaa sen toimiva johto. Tikka Spikes palvelee kaikkia rengasvalmistajia maailmanlaajuisestii.


  Tikka Spikesin arvot

 1. Trust

  Me luotamme ja olemme luottamuksen arvoisia.

 2. Passion to win

  Haluamme menestyä kaikessa mitä teemme.

 3. Freedom to act

  Kasvamme toimintavapauden kautta vastuunkantoon.

 4. For one another

  Jokaisen työpanos on tärkeä menestyksellemme.

Ympäristö ja vastuullisuus

Noudatamme Tikka Spikes Oy:ssä jatkuvan parantamisen periaatetta niin laatu-, ympäristö- kuin vastuullisuusasioissa. Kehitämme toimintamme eri osa-alueita jatkuvasti huomioiden myös ympäristönäkökohdat. Ympäristö- ja vastuullisuustoiminnassa huomioidaan paitsi teollisen toimintamme vaikutukset, myös nastojen elinkaarivaikutukset sekä liikenneturvallisuus.

Toimimme ISO 14001 -ympäristösertifikaatin mukaisesti. Toimintamme laatua pidämme yllä mm. ISO 9001 -sertifikaatin mukaisesti.

Siirry takaisin sivun alkuun